Συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας ένας ημεδαπός ηλικίας 18 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απόπειρες κλοπής.

Αρχικά, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 18χρονος σε χωριό της Πέλλας να επιβαίνει σε δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο στερούνταν κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας. Ο ανωτέρω, αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, έριξε στο οδόστρωμα μία συσκευασία με κάνναβη εμποτισμένη με χασισέλαιο μικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς είχε αφαιρεθεί τις νυκτερινές ώρες της 31.07/ 01.08.2014. Το ανωτέρω δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του. 

Επιπλέον, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κλειδί μοτοσικλέτας διαμορφωμένο προκειμένου να χρησιμοποιείται ως πασπαρτού σε περιπτώσεις αφαίρεσης δικύκλων. 

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος τις νυκτερινές ώρες της 31.07 / 01.08.2014 επιχείρησε να αφαιρέσει επιπλέον τρία δίκυκλα, πλην όμως δεν τα κατάφερε και τα εγκατέλειψε σε κοντινή απόσταση από τους χώρους αφαίρεσης. 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.