Την Πέμπτη 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στο Αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας.


Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για την προηγούμενη παράσταση, που αναβλήθηκε λόγω κακών συνθηκών, μπορούν να τα ανταλλάξουν ή να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία όπου τα είχαν προμηθευτεί.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 30 Ιουλίου η παράσταση θα δοθεί και στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κασσάνδρας.

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, σε παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ, σε διασκευή του Γιώργου Κιμούλη και του Πιτσιρίκου, βασισμένη στη μετάφραση του Κ.Χ. Μύρη, με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Δημήτρη Πιατά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους


Η ταυτότητα της παράστασης

Μετάφραση: Κ.Χ. Μύρης

Διασκευή, δραματουργική επεξεργασία: Γιώργος Κιμούλης & Πιτσιρίκος

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης

Σκηνικά- Κουστούμια: Γιάννης Μετζικώφ

Μουσική: Διονύσης Τσακνής

Video: Κώστας Κιμούλης

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου

Βοηθός σκηνοθέτη: Χάρης Χιώτης, Τόνια Ντούσκα

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Πιατάς, Φαίη Ξυλά, Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Ραφαήλος και Χάρης Χιώτης.

Χορός: Νάντια Ανθοπούλου, Τόνια Καζάκου, Αναστασία Κατσιναβάκη, Ντέπυ Μαλλιαρου, Ισιδώρα Μπουζιούρη, Μαρίνα Μυρτάλη, Ματίνα Νικολάου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Αρετή Ντάλιου, Αρετή Πασχάλη, Κωνσταντίνα Σπάθη, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Ειρήνη Τσάβα.