ebz_01.jpg
Επαναφέρει, την πρότασή του, για μακροχρόνια εκμίσθωση του ζαχαρουργείου Σερρών σε επιχειρηματίες του νομού που έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον, το Επιμελητήριο Σερρών.

 

Η πρόταση επαναδιατυπώνεται σε επιστολή του Επιμελητηρίου προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, Ηλία Μπέτση, προκειμένου να αποφευχθεί το κλείσιμο του εργοστασίου που όλα δείχνουν πως επίκειται και πιθανότατα θα αποφασιστεί στην αυριανή συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΒΖ Α.Ε.

Η επιστολή με τη σχετική πρόταση κοινοποιείται στον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών όπως και τους υπουργούς Ανάπτυξης, Μακεδονίας- Θράκης και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,

Όπως σημειώνεται σε σχετική επιστολή, η αρχική πρόταση είχε υποβληθεί στα μέσα Ιανουαρίου αλλά η διοίκηση του Επιμελητηρίου, στους μήνες που μεσολάβησαν δεν έλαβε την όποια απάντηση οπότε επανέρχεται στο θέμα καθώς βλέπει να ζυγώνει απειλητικά η προοπτική του κλεισίματος του ζαχαρουργείου, στερώντας από το νομό Σερρών μία από τις λίγες βιομηχανίες που έχουν απομείνει στη περιοχή.