Αρχίζει από σήμερα το τριήμερο των δωρεάν συναυλιών του 3ου Φεστιβάλ Μουσών. Είναι μια προσφορά του φεστιβάλ σε όλους που με τη συμμετοχή τους στηρίζουν την προσπάθεια, στους κατοίκους της Πιερίας και των γύρω περιοχών.


Η σημερινή βραδιά θα είναι ξεχωριστή διότι στο πλαίσιο της τελετής της επίσημης έναρξης του φεστιβάλ, όπου θα ξεδιπλωθεί η νέα πρόταση για τον πολιτισμό στην Πιερία, θα τιμηθούν δύο μουσικοί δημιουργοί από την Πιερία με διεθνή καριέρα: Ο Δημήτρης Λάππας και ο Δημήτρης Κεραμιδάκης.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσική και τραγούδια από τον Κατερινιώτη Γιώργο Βατουσιάδη και θα ακολουθήσει η αγαπημένη παρέα των Βασίλη Πρατσινάκη και Μαρίας Φραγκούλη. Θα μας ταξιδεύουν με γνωστές μελωδίες, ήχους και τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα-ταξίδι στη ελληνική μουσική από το έντεχνο εώς το ρεμπέτικο..

Με τούς Βασίλη Πρατσινάκη και Μαρία Φραγκούλη στο τραγουδι συμμετέχουν οι μουσικοί:

Γιάννης Φιλιππουπολίτης: Πιάνο

Άρης Αλβανός: Κιθάρες

Ηλίας Βελλής: Μπουζούκι, Λαούτο

Νίκος Ταλέας: Ακορντεόν – τραγούδι

Για τις εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Μουσών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν, καθώς και για όλο το πρόγραμμα των συναυλιών και τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου: Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 6982375192 (watchup) - 23510 52217- 52218 και email: festivalmouson@gmail.com