Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή με σχετική ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τη συνεργασία του με τα Εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου και Μάθησης «Plasis World» στοον τομέα των Παιδαγωγικών και συγκεκριμένα τις ειδικότητες του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου και Βοηθού Εργοθεραπείας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα  Κέντρα Λόγου & Μάθησης «Plasis World» θα  παράσχουν στους σπουδαστές του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας εξειδικευμένη επαγγελματική γνώση και κατάρτιση σε θέματα που αφορούν την οργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης.

Ανακοινώνεται επίσης από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΑ)  η έναρξη του προγράμματος εξειδίκευσης με τίτλο  «Εξειδίκευση στην Εργοθεραπεία, Μέθοδοι και Πρακτική στην Κλινική Πράξη».

Επιστημονική Υπεύθυνη των σεμιναρίων είναι  η κ.  Εβίτα Ζιούδρου, Κλινική  Γλωσσολόγος και Υπεύθυνη των Κέντρων Λόγου & Μάθησης PlasisWorld.

«Η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή με ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον πρωτοπόρα Κέντρα Λόγου και Αποκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» στο διαρκή αγώνα για την ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των σπουδαστών και των αποφοίτων του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.