Την έναρξη της συνεργασίας με τον Ντίνο Κούη,καθώς και το ρόλο που θα έχει στην ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με τον πρώτο σκόρερ στην "κίτρινη" ιστορία να δηλώνει χαρούμενος που επέστρεψε στο σπίτι του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Ντίνου Κούη στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας.

Η συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ (143 γκολ) και πρώτο σε συμμετοχές (473) στην ιστορία του ΑΡΗ (στην ομάδα μας αγωνίστηκε από το 1974 μέχρι το 1991, ενώ φόρεσε και 33 φορές την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και πέτυχε 8 γκολ) ολοκληρώθηκε μετά την συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Στεφανίδη.

Ο Ντίνος Κούης αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου της διοίκησης και εκπροσώπου στις αρμόδιες ποδοσφαιρικές Αρχές, ενώ θα έχει και την ευθύνη της οργάνωσης των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

«Ο ΑΡΗΣ μας χρειάζεται στα δύσκολα»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ντίνος Κούης, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (www.arisfc.gr):

«Επέστρεψα στο σπίτι μου, καθώς στον ΑΡΗ πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», είπε στο ξεκίνημα της δήλωσής του και συμπλήρωσε:

«Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Δυστυχώς η συμπλήρωση των 100 χρόνων δεν βρίσκει τον Σύλλογο στη θέση που του αρμόζει.

Για το λόγο αυτό όλοι μαζί, ενωμένοι, δίπλα στην ομάδα για να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να επιστρέψει στο φυσικό της χώρο».

Και κατέληξε: «Προσωπικά δεν θα μπορούσα να μην συμμετάσχω σε αυτό το προσκλητήριο συστράτευσης και να βοηθήσω με τις δικές μου δυνάμεις αυτήν την δύσκολη προσπάθεια. Ο ΑΡΗΣ μας χρειάζεται στα δύσκολα.Όμως αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας».

 http://www.allaboutaris.com