lionis_aris_20140515_01Παίκτης του Άρη είναι από σήμερα και για ένα χρόνο ο Μιλτιάδης - Άγγελος Λιόνης.

 

Όπως ανακοίνωσαν οι «Κίτρινοι»,  24χρονος ποδοσφαιριστής, που μέχρι πρότινος φορούσε τα κοκκινόμαυρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς κι αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα(αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά), υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Μιλτιάδης-Άγγελος Λιόνης γεννήθηκε στις 13/01/1990 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,71 και βάρος 62 κιλά. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και το 2008 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς παραχωρήθηκε με υποσχετική στην ομάδα της Ρόδου (Β’ Εθνική). Από την σεζόν 2009-’10 αγωνίζεται στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έχει διατελέσει διεθνής τόσο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων όσο και με των Νέων».

«Από σήμερα γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Ο Άρης είναι για μένα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει στη φυσική τoυ θέση, που είναι η Superleague.  Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία», δήλωσε ο νεαρός.