Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές προβλέπονται από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στη Θεσσαλία και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών.
Άνεμοι: αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες παροδικές νεφώσεις το πρωί στις Κυκλάδες. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Στα νότια γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 25-07-2014

Καιρός: γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.