maziotis_listeia_me8ana_19072014_02.jpg
Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στο Μαρούσι.

 

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν φορτιστές και τροφοδοτικά που παραπέμπουν σε παρουσία laptop, το οποίο εκτιμάται ότι το πήρε η Πόλα Ρούπα κατά τη διαφυγή της.

Επίσης, στην κατοχή του Ν.Μαζιώτη βρέθηκαν τρία κλειδιά. Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο από αυτά τα κλειδιά ήταν για την πόρτα της πολυκατοικίας και του διαμερίσματος στο Μαρούσι. 

    Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το κουδούνι, στην εξώπορτα της πολυκατοικίας, έγραφε «Παπασωτηρίου». Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Π.Ρούπα υποστήριζε πως ήταν μεταφράστρια που δουλεύει στο σπίτι ή εκπαιδευτικός, ενώ ο Μαζιώτης έλεγε πως ήταν γραφίστας που είχε μείνει άνεργος.

    Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται τώρα διάφορα σημεία στον Άγιο Νικόλαο, καθώς εξετάζεται η μαρτυρία καταστηματάρχη ο οποίος είπε ότι πριν 12 ημέρες είχε δει τον Ν.Μαζιωτη κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

    Στις έρευνες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη(επάνω από τη ληστεία στην Ακράτα), αλλά και συνεργών του, ψάχνοντας ενδεχομένως για κάποιο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν.