astinomikos2.jpg
Πρωτότυπη απάτη έχει στήσει ένας 34χρονος, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εμφανίζεται σε διάφορους ανθρώπους, κυρίως ιδιοκτήτες μικρών καταστημάτων και τους λέει ότι έχει… κλειδωθεί έξω από το αυτοκίνητό του! Στη συνέχεια, τους ζητά μικροποσά (γύρω στα 300 ευρώ) για να τα δώσει στην αντιπροσωπεία του Ι.Χ., μηχανικοί της οποίας υποτίθεται ότι θα ξεκλειδώσουν, χωρίς ζημιές, το πολυτελές αυτοκίνητο!

Με τον τρόπο αυτό εξαπάτησε, προχθές, περιπτερά στην Πολίχνη. Ο 37χρονος περιπτεράς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο ευυπόληπτος κύριος, με το καλό ντύσιμο και το πανάκριβο Ι.Χ. που ζητούσε 270 ευρώ, επειδή… όλα ήταν κλειδωμένα στο αυτοκίνητό του, ήταν απατεώνας. Του έδωσε τα χρήματα κι ο καλοντυμένος εξαφανίστηκε.

Ο περιπτεράς κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και αναγνωρίστηκε ως δράστης της απάτης ο συγκεκριμένος 34χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Διαπιστώθηκε, μάλιστα, ότι είχε εξαπατήσει κι άλλους, με τον ίδιο τρόπο, μερικοί από τους οποίους δεν είχαν κάνει, καν, καταγγελία, προφανώς ντροπιασμένοι από το πόσο εύκολα «πιάστηκαν κορόιδα»…

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.