Η παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ, ολοκληρώθηκε θετικά αν μη τι άλλο και οι διεθνείς από σήμερα το απόγευμα βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος.


Κατά την άφιξη των διεθνών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πάνω από 200 άτομα βρέθηκαν για να αποθεώσουν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος, οι οποίοι φωτογραφήκαν με τους διεθνείς, ενώ τους χειροκρότησαν για την αγωνιστική στάση που έδειξαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Δηλώσεις των διεθνών:

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που είναι εδώ».

Γιώργος Σαμαράς: «Φτάσαμε μέχρι τους 16. Για την επόμενη ημέρα έχουμε ακόμα δρόμο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποδοχή», ενώ την ίδια ώρα άκουγε τον κόσμο να του φωνάζει «εσύ θα είσαι ο νέος αρχηγός».

Ανδρέας Σάμαρης: «Δεν την περίμενα αυτήν την έκπληξη και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Ο καθένας στη θέση μου θα ένιωθε ευλογημένος»
Ωστόσο αυτός που έλαβε (θερμού) χειροκροτήματος πέραν του αρχηγού (Γ. Καραγκούνη) ήταν ο Φάνης Γκέκας. Ο διεθνής επιθετικός, άκουσε μόνο καλά λόγια (σ.σ. Δεν πειράζει Φάνη») με τον ίδιο να δείχνει βαθιά συγκινημένος από αυτή την υποδοχή – στάση του κόσμου.

Βίντεο από την άφιξη της Εθνικής: 

https://www.youtube.com/watch?v=weqOQ1h3HoM

https://www.youtube.com/watch?v=h8t3J6XoXN4&list=UU0Xq09bTWlnk74o28U6kxNA