iraklis_filathloi

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Ηρακλής έκανε δυο μεταγραφικές κινήσεις: Πήρε τον Κυριακίδη από τη Ζάκυνθο και τον Βαλεριάνο από την Καβάλα!

 

Τρέχει και αφήνει τους άλλους πολύ πίσω ο Ηρακλής… Πρώτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Παύλου Κυριακίδη,που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο μέσο, που έχει αγωνιστεί σε Μ. Αλέξανδρο, Κοζάνη, Πανηλειακό και πέρσι ήταν στην Ζάκυνθο όπου είχε 20 συμμετοχές και δύο γκολ.

kiriakidis2

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Παύλος Κυριακίδης τόνισε: «Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω από την πλευρά μου να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω και εγώ να φτάσει η ομάδα στο στόχο της».

valeranos

Λίγα λεπτά μετά ανακοίνωσε και τον Γιώργο Βαλεριάνο, που είναι 22 χρόνων, αριστερός μπακ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βαλεριάνος έχει γεννηθεί στις 13-02-1992 και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Θρασύβουλο, Γλυφάδα, ΟΦΗ και πέρσι ήταν στην Καβάλα όπου είχε 17 συμμετοχές.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι: «Πρέπει όλοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου, καθώς ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει στην φυσική του θέση».