Με μια ματιά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Τρίτη 22 Ιουλίου 2014) εφημερίδων.


Αναλυτικά:


ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος ο Παπαγεωργόπουλος!»

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πληρώνουμε φόρο... Φρειδερίκης"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Γάλα από την… αρχή»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων τώρα με παραγωγούς αλλά και βιομηχάνους με στόχο να πέσουν (επιτέλους) οι τιμές. Τραγική ομολογία από την κυβέρνηση: Μόνο ζημιά προκάλεσαν τα μέτρα Χατζηδάκη».

ΕΘΝΟΣ: «Βιομηχανία με πλαστά απολυτήρια»

Η εφημερίδα σημειώνει: «Φάμπρικα πλαστών απολυτηρίων λυκείων αποκάλυψε η ολοκλήρωση των πρώτων ελέγχων που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για ψεύτικα δικαιολογητικά στους φακέλους των δημοσίων υπαλλήλων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Μπουρλότο και στα δάση»

Η εφημερίδα γράφει ότι : «τρεις κόκκινες γραμμές για την προστασία του δάσους θέτει το Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη στην επιστολή του προς τους βουλευτές».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Γέροντας Θεοδόσιος: «Θα ενωθούν οι 3 αδερφοί ορθόδοξοι λαοί»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «τραβάνε το σχοινί οι Αμερικανοί και δηλώνουν έτοιμοι για όλα. «Δεν θα επιτρέψω ιδιοτελή πολιτικά παιχνίδια πάνω στις… σάρκες των νεκρών» λέει ο Πούτιν και συγκαλεί σήμερα το ρωσικό συμβούλιο ασφαλείας».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Επιταγή» εργασίας για 67.200 νέους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ξεκινούν άμεσα και ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο πέντε δράσεις του προγράμματος «Voucher εισόδου στην αγορά εργασίας. Όλα τα προγράμματα για ανέργους 18 έως 29 ετών».

ΕΣΠΡΕΣΣΟ: "Σύζυγοι to let!"

ΕΣΤΙΑ: «Εγγυητής της σταθερότητος-Έμπρακτη απάντησις Σαμαρά στις απειλές Τσίπρα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «όλα δείχνουν ότι η απάντησις του Αντώνη Σαμαρά στον εκβιασμό Τσίπρα θα είναι σθεναρά. Ο δε πρωθυπουργός, με την άκαμπτη στάση του θα αποτελέση τον εγγυητή της σταθερότητος και πιθανώτατα τον καταλύτη των πολιτικών πραγμάτων".

Η ΑΥΓΗ: «Γάζα όπως Γκουέρνικα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «Αιματοχυσία δίχως τέλος. Θηριωδία με 532 Παλαιστίνιους νεκρούς, οι περισσότεροι άμαχοι και παιδιά. Στους 3.500 οι τραυματίες. 25 στρατιώτες νεκροί και 75 τραυματίες».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Τρικυμία με τις επικουρικές»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης με αφορμή την αναδρομικότητα της νέας αυξημένης παρακράτησης του φόρου στις διπλές συντάξεις».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πρόσω ολοταχώς για προαπαιτούμενα και δόση»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «με ένα πολυνομοσχέδιο επιχειρεί η κυβέρνηση να κλείσει την εκκρεμότητα των προαπαιτουμένων, ώστε να εκταμιευτεί εντός του Αυγούστου η δόση, ύψους ενός δισ. ευρώ, από την Ευρωζώνη».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Γερμανικές μίζες ψάχνουν στον ΟΑΣΘ

Η εφημερίδα γράφει για την αγορά λεωφορείων μάρκας Μερσεντές.

Ο ΛΟΓΟΣ: «Ηλεκτροσόκ εν μέσω θέρους»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: « «καυτό» αποδεικνύεται το φετινό καλοκαίρι, για τις τσέπες των καταναλωτών, καθώς η ΔΕΗ προχωρά σε καλοκαιρινές αυξήσεις έως 11,5% επί των λογαριασμών ρεύματος».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Συνεχίζεται η σφαγή στη Γάζα»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «αμείωτη συνεχίζεται η εγκληματική επιδρομή –χερσαία και εναέρια- του ισραηλινού στρατού ενάντια στο μαρτυρικό παλαιστινιακό λαό στη Λωρίδα της Γάζας. 530 έχουν φτάσει οι νεκροί και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 4.000».

ΤΑ ΝΕΑ: «Διπλό ηλεκτροσόκ με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «διπλές αυξήσεις στο ρεύμα θα πληρώσουν εκατομμύρια καταναλωτές. Εκτός από τα τιμολόγια των εξοχικών που ακριβαίνουν κατά 11%, έρχονται αυξήσεις για το σύνολο των καταναλωτών μέσω των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας».

KONTRA NEWS: «Δυστυχία στην αγορά»

Η εφημερίδα γράφει ότι «κόκκινος συναγερμός έχει χτυπήσει σε τράπεζες και επιχειρήσεις για τα κόκκινα δάνεια. Η ανάγκη άμεσης και τολμηρής λύσης είναι πλέον επιτακτική, γιατί η αγορά κινδυνεύει με ολοκληρωτική κατάρρευση».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: « «Διολισθαίνει» το Χ.Α.-Αδύναμος κρίκος οι τραπεζικές μετοχές»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «Σε πτωτική τροχιά η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, με τις πιέσεις να επικεντρώνονται στα blue chips και ειδικά στις τραπεζικές μετοχές».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Η «ατζέντα» της τρόικας με έντεκα δύσκολα μέτρα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «έντεκα δύσκολα μέτρα περιλαμβάνει η ατζέντα των διαπραγματεύσεων του Σεπτεμβρίου με την τρόικα, που ξεκινούν το β’ 15ήμερο αλλά με άγνωστη ημερομηνία λήξης».