peripoliko_07.jpg
Εντοπίστηκε ο άγνωστος ο οποίος προσπάθησε να κόψει, με σπασμένο μπουκάλι, το λαιμό νεαρού, κατά τη διάρκεια καβγά, σε μπαράκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Ιουνίου 2014. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι 27χρονος ομογενής, ο οποίος, εκείνο το βράδυ, διαπληκτίζονταν έντονα με με νεαρό. Θύμα της επίθεσης, ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος προσπάθησε να μπει στη μέση και να τους χωρίσει. Τότε, ο 27χρονος, άρπαξε ένα μπουκάλι μπίρα, το έσπασε και προσπάθησε να κόψει το λαιμό του 37χρονου! Ο 37χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης διέφυγε.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε πως είναι ο συγκεκριμένος νεαρός ομογενής. Μάλιστα, είναι… παλιός γνώριμος της αστυνομίας, αφού σε βάρος του εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ενώ Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Τρικάλων, τον υποχρεώνει να παρουσιάζεται σε Τμήμα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, πράγμα το οποίο δεν έπραξε τον Ιούλιο.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.