Εννέα άτομα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο εποχούμενων περιπολιών που πραγματοποιούνται από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. 


Συγκεκριμένα: 

  • Απογευματινές ώρες χθες, στην Καλαμαριά, συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα αφαίρεσε το πορτοφόλι ηλικιωμένου περαστικού, που περιείχε 150 ευρώ. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών για εκβίαση.
  • Στην Πολίχνη συνελήφθη 30χρονος ομογενής, διότι με δύο ακόμη συνεργούς του, που αναζητούνται, αφαίρεσαν δύο Η/Υ, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα από κατάστημα-αντιπροσωπεία μοτοσικλετών. 
  • Στο κέντρο πόλης, συνελήφθη 19χρονη ημεδαπή, διότι προσπάθησε να αφαιρέσει είδη ένδυσης από εμπορικό κατάστημα της περιοχής. 
  • Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.
  • Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, διότι κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών. 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.