Αθλητικό υπερθέαμα την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στη πλατεία του δημαρχείου στη Καλαμαριά, στο πεζόδρομο. Στο Outdoor Sports Event οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, για τέσσερις ώρες, να γνωρίσουν από κοντά διάφορα αθλήματα. Σε ορισμένα από αυτά θα υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής, μέσω μαθημάτων που έχουν προγραμματιστεί ώστε μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν από «μέσα» τα διάφορα αθλήματα.



Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Fitness-elite.gr, με συνδιοργανωτές το γυμναστήριο Aqua Forum, την Forever Living Products και με την υποστήριξη του Activeman.gr στον τομέα της επικοινωνίας.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται, διαγωνισμός Body Building, επίδειξη BMX, Skate και Roler, μαθήματα ποδοσφαίρου από την Ακαδημία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Akido – Kendo από τον Αθλητικό Σύλλογο Ατραπό, Ninjutsu από τον πρωταθλητή του αθλήματος Γιώργο Καρακώστα, Shotokan karate από τον δάσκαλο Θανάση Καπνή, Kick Box από το γυμναστήριο Ultra Fighters, roler dancing από το Polosi Studio.

Ακόμα θα υπάρχει εξομοιωτής Wind Surf για όσους θέλουν να αισθανθούν …λίγο ως Νίκος Κακλαμανάκης και να νιώσουν τη χαρά της ιστιοπλοΐας σε ιστιοσανίδα.

Όσοι θέλουν να διαπιστώσουν αν έχουν περιττό λίπος ή αισθάνονται ότι χρειάζονται συμβουλές διατροφής, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με διατροφολόγους που θα τους περιμένουν στα ειδικά εξοπλισμένα σταντ.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης εκδήλωσης θα υπάρχουν μαθήματα χορού από το “Dans Concept “, πρόγραμμα αεροβικής προπόνησης με ασκήσεις λειτουργικότητας Aero Faction, αεροδυναμική γιόγκα από την γυμναστήρια Ελένη Τσώνη, μαθήματα Fit box + yoga, Zuba, Body Pump και Mix dance.  
Για όσους θέλουν να τεστάρουν την αντοχή και τη δύναμη τους θα το μπορέσουν να το κάνουν στο spining και στο Cross Fit.