Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ημερίδα για τους τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 17.00 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Μοριχόβου 1, Λαδάδικα, 5ος όροφος).


Την ημερίδα διοργανώνει ο ΕΣΘ ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Χρόνια πάσχοντες: εργασία χωρίς διακρίσεις», στο πλαίσιο της πράξης «ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Στην ημερίδα οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την πορεία και τους σκοπούς του έργου, τα δημογραφικά χαρακτηριστικά και το εργασιακό προφίλ των Ωφελουμένων, την αξιοποίησή τους και τα παρεχόμενα κίνητρα για επενδύσεις σε ανθρώπινο κεφάλαιο, καθώς και για τα υφιστάμενα προγράμματα επιδότησης της απασχόλησης των Ωφελουμένων από επιχειρήσεις.

Η Πράξη «ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» εντάσσεται στη Δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)


Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Εταίρου (Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Πλ. Μοριχόβου 1, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 547887, 2310 538790).