vangeli_01

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον Αλβανό αμυντικό του Άρη – κι έναν από τους παίκτες που γνώρισε διάφορες καταστάσεις στην Ελλάδα.

 

Όπως είπε στον Arena FM, «είμαι από αυτούς που ξέρουν πολλά γιατί έπεσε ο Άρης εδώ και χρόνια. Το καταλαβαίνει και ο κόσμος. Τα ζούσαμε καθημερινά τα λάθη εδώ και πολλά χρόνια. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι τι δήλωναν στον κόσμο και τι έβγαζαν προς τα έξω. Άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν. Εδώ και επτά χρόνια έλεγαν “όλα καλά”. Ο κόσμος τώρα λέει πώς έγιναν τόσα χρέη. Δεν γίνεται να μην πληρώνεις κανέναν».

Μίλησε, μάλιστα και για τα χρόνια που η ομάδα έπαιζε και θριάμβευε στην Ευρώπη, το Κλ. Βικελίδης γέμιζε και τα τηλεοπτικά δικαιώματα έρχονταν από παντού:

«Έπαιξε η ομάδα Ευρώπη και ερχόταν πολλά λεφτά στην ομάδα. Ενώ έρχονταν δεν πληρώνονταν οι παίκτες και οι υπάλληλοι. Πού πήγαιναν τα χρήματα -στα παλιά χρέη; Ούτε αυτά ξεχρέωσαν. Αυτά είναι εγκλήματα. Εμείς παλιά κάναμε πίσω για να πάρουν ξένοι λεφτά. Κάναμε πίσω για να πάρει ο παικταράς και ο Έλληνας ακόμα τα παίρνει εδώ και επτά χρόνια. Είναι μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε σιγά – σιγά. Το είχαν στήσει πολύ καλά το έγκλημα. Ο κόσμος πρέπει να ακούει την αλήθεια. Καλύτερα να γνωρίζει τα χρέη παρά να του κρύβουν την αλήθεια», κατέληξε.