Κλάπηκαν από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ τα ιατρικά αρχεία του Μίχαελ Σουμάχερ, και τώρα προσφέρονται, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Μ. Σουμάχερ, που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου 2013, εισήχθη και παρέμεινε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο για περίπου 6 μήνες. Πριν από λίγες ημέρες, και αφού, όπως ανακοινώθηκε, βγήκε από το κώμα, μεταφέρθηκε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λοζάννης, όπου και θα συνεχίσει την αποκατάσταση. 

Η Bild αναφέρει πως τα κλεμμένα απόρρητα έγγραφα προσφέρονται στον αγγλικό, το γερμανικό και το γαλλικό Τύπο αντί περίπου 50.000 ευρώ. Σε αυτά περιέχονται και τα έγγραφα που σχετίζονται με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής. 

«Μπορείς μόνο να αηδιάσεις» σχολίασε η μάνατζερ και εκπρόσωπος Τύπου του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ. «Τα έγγραφα αυτά δεν θα πρέπει να αγοραστούν ή να δημοσιευτούν. Θα δράσουμε με όλους τους τρόπους για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο» πρόσθεσε. Την υπόθεση ερευνά ήδη η αστυνομία.