Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας, με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας και ο Βαγγέλης Μόρας.


Ο διεθνής στόπερ τόνισε πως παρά την κακή εικόνα που είχε στο ξεκίνημα η Εθνική εν συνεχεία ισορρόπησε την αναμέτρηση, αφού βρήκε τα πατήματα της.

«Στην αρχή του παιχνιδιού δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Είναι λογικό όμως, καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Κάποιοι είχαν καιρό να παίξουν. Το σημαντικό είναι να βρούμε ρυθμό. Μόλις όμως ελέγξαμε το παιχνίδι, βάλαμε την μπάλα κάτω και κάναμε αυτά τα 2-3 πράγματα που πρέπει, δημιουργήσαμε φάσεις και μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Θα πρέπει να βρούμε ρυθμό για να είμαστε έτοιμοι με την Κολομβία», τόνισε αρχικά στην κάμερα του OTE TV, ενώ σε ερώτηση για το αν μία ισοπαλία με την Πορτογαλία, βοηθάει την ψυχολογία της ομάδας, απάντησε:

«Σίγουρα βοηθάει την ψυχολογία, ωστόσο αν χάναμε δεν θα έπρεπε να μας επηρεάσει. Σίγουρα η ισοπαλία κόντρα σε μία ομάδα όπως η Πορτογαλία είναι καλή. Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του Μουντιάλ»