Η Εθνική Ελλάδος παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι) σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Τσέστερ της Αμερικής, κόντρα στην Νιγηρία.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε εμφανώς καλύτερη εικόνα από το παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στους Πορτογάλους, με τον Φερνάντο Σάντος να παρατάσσει μία ενδεκάδα αλλαγμένη κατά τα 10/11 (σε σχέση με το ματς του Σαββάτου), αφού μόνο ο Μανωλάς διατήρησε την θέση του βασικού.

Η Εθνική είχε πέντε κλασικές ευκαιρίες με Φετφατζίδη (9΄ & 28΄), Χριστοδουλόπουλο(21΄), Καραγκούνη (27΄) και Κονέ (66΄) ωστόσο καμία δεν κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ενιγιάμα.  

MVP ο «Φέτφα»

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής ομάδας, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν οι Καραγκούνης, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος και Βύντρα

Στα αρνητικά της αναμέτρησης είναι ότι η Εθνική παρέμεινε για 3ο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι μέσα στο 2014, χωρίς να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Πλέον, η "γαλανόλευκη" στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα με τη Βολιβία τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00), προτού πάρει το αεροπλάνο για την Βραζιλία.

Ελλάδα: Γλύκος (46΄ Καπίνο), Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Μανωλάς, Σάμαρης (62΄ Τζιόλης), Ταχτσίδης, Καραγκούνης (46΄ Κονέ), Φετφατζίδης (74΄ Σαμαράς), Χριστοδουλόπουλος (80΄ Σαλπιγγίδης), Γκέκας (62΄ Μήτρογλου) 


Νιγηρία: Ενιγιάμα, Ετσιεγίλε (40΄ Κούνλε), Άμπροουζ, Ομερούο, Ομποαμπόνα (46΄ Γιόμπο), Μίκελ, Μόουζες, Ονάζι, Οντεμβιγκί (54΄ Μπαμπατούντε), Εμενίκε (77΄ Νουόφορ), Μούσα (46΄ Ουτσέμπο)