Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλότερη επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος ανακοινώθηκαν από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.


Για την ομαλή και εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των Νομών Λάρισας και Πιερίας, αποφασίστηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (09-06-2014) και κατά τις ώρες 12.00΄ έως 22.00΄: 

  • Την αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού (χ/θ 393+100) έως τη δ/ση Ομολίου (χ/θ 390+500), αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα. 
  • Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ με την δ/ση Ομολίου. 
  • Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη δ/ση Ομολίου. 



Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν.