Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, παραχώρησε λίγες ώρες πριν τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς, κόντρα στον Πανιώνιο, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του βορρά», Σούλης Μαρκόπουλος.


Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα του είναι σε θέση να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα  της έδρας που απέσπασε μετά την νίκη στη Νέα Σμύρνη - στον πρώτο αγώνας της σειράς - και να κατακτήσει την τρίτη θέση.

«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αυτής της σειράς για την τρίτη θέση και εμείς καλούμαστε να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα της έδρας το οποίο αποκτήσαμε μετά την εκτός έδρας νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, το ίδιο ισχύει και για αυτό τον αγώνα, αν και οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά μετά και από τόσα παιχνίδια» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος κόουτς, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Είναι πιθανό να υπάρξουν μικρές επεμβάσεις στον ρυθμό και στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει την γενικότερη εικόνα. Πιστεύουμε σαν ομάδα ότι μπορούμε να περιορίσουμε την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων μας και να βρούμε περισσότερες λύσεις στον επιθετικό μας τομέα. Αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας για φέτος, σε μία σεζόν όπου η ομάδα είχε μία πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια και θέλουμε το ίδιο να κάνει και αύριο και με την παρουσία του κόσμου μας να κλείσουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».