Δηλώσεις σε ραδιοφωνική συχνότητα της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο εξτρέμ του Ηρακλή, Σάββας Σιατριαβάνης. 

Ο νεαρός χαφ που πήρε φανέλα βασικού με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο του Ηρακλή μίλησε για την αποτυχημένη σεζόν που πέρασε, ενώ τόνισε πως το να αγωνίζεσαι στον Ηρακλή, είναι ευκαιρία ζωής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Σιατραβάνης:

«Ήταν μια χρονιά με παρά πολλά προβλήματα. Συνέβησαν πολλά και ήταν αποτυχημένη γιατί δεν φέραμε τον Ηρακλή από την Β΄ στην Α’. Δεν έχει σημασία να πούμε ποιος φταίει , όλοι φταίμε. Τώρα κοιτάμε την επόμενη μέρα».τοποθετήθηκε αρχικά ο νεαρός χαφ, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είχαμε δύο εντός παιχνίδια με Ψαχνά και Χανιά για να επιστρέψουμε. Κερδίζαμε τα Ψαχνά σε όλο το παιχνίδι και ισοφαριστήκαμε χωρίς ευκαιρία και να μπορούμε να αντιδράσουμε. Ήταν κομβικό σημείο και ίσως να κερδίζαμε θα κάναμε κάτι παραπάνω. Με το αν βέβαια δεν κάνουμε κάτι».


«Δεν μπορώ να κρίνω τους προπονητές. Ο καθένας έχει την δική του φιλοσοφία. Η τελευταία αλλαγή μας βοήθησε προς το καλύτερο. Νιώσαμε μόνοι είναι αλήθεια αυτό. Βέβαια, είχαμε τον κ. Τσαλίκη που ήταν κάθε μέρα και σε όλες τις προπονήσεις μαζί μας. Όλοι θέλουν να μείνουν σε αυτή την ομάδα. Αν έρθει κάτι καλύτερο όλοι θα παρακαλάνε να έρθουν. Περιμένεις και κάνεις υπομονή».


«Εχω συμβόλαιο, περιμένω τις εξελίξεις…»

«Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο. Το θέμα είναι τι θα γίνει. Έχουμε πρόβλημα με τα οικονομικά μας. Πρέπει κάτι να αλλάξει και κάτι να γίνει. Έγιναν όλα απότομα. Μας είπαν να κάνουμε 10 μέρες υπομονή και πως θα υπάρξουν εξελίξεις. Φύγαμε με τον σκεπτικό πως κάτι θα αλλάξει, χωρίς χρήματα βέβαια. Το να παίζεις στον Ηρακλή είναι μια ευκαιρία ζωής. Κάνεις υπομονή, τα κρατάς όλα μέσα σου και βγάζεις το 100%. Όλοι οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν απλά δεν τα καταφέραμε», κατέληξε ο νεαρός χαφ.