Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η προσεχής εβδομάδα όσον αφορά την επόμενη ημέρα στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα τα ανώτατα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ (πρόεδρος Αχιλλέας Χαραλαμπίδης και αντιπρόεδρος Γιάννης Λουιζίδης) περιμένουν την απάντηση της διοίκησης της επιχείρησης - πανελλήνιας εμβέλειας - με την οποία συναντήθηκαν την Τρίτη, σχετικά με την υποστήριξη μέσω χορηγίας της ΠΑΕ. 

Αν η απάντηση είναι θετική τότε  ο σχεδιασμός ο οποίος θα τρέξει σίγουρα θα γίνει σε άλλη βάση στην οποία υπολογίζουν οι Αλέξης Αλεξίου και το τεχνικό τιμ του.

Την Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο είχε διερευνητική επαφή με Ρώσο επιχειρηματία όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο στήριξής του. Η ενδοχόμενη εμπλακή του Ρώσου επιχειρηματία δεν θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ΠΑΕ, ωστόσο θα την ωφελήσει σε άλλους τομείς (βελτιωτικά έργα στο γήπεδο).
Τέλος, η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ενημέρωσε για την έναρξη δοκιμών για τις ακαδημίες της, την Τρίτη 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 24 Ιουνίου. Οι δοκιμές θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Απόλλωνα, επί της οδού Παπάγου & Σουρμένων και αφορούν ποδοσφαιριστές γεννημένους απο το 1997 έως το 2008.