Άδικο και πλασματικό θεωρεί το σκορ με το οποίο ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Μουντιάλ από την Κολομβία, η Εθνική Ελλάδος, ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις πως η "γαλανόλευκη" θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα.


Υπογράμμισε το γεγονός πως το σημερινό ματς αποτελεί παρελθόν και οι διεθνείς πρέπει να κοιτάξουν το επόμενο και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, κόντρα στην Ιαπωνία.

«Δεν αξίζαμε αυτή την κατάληξη, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στο παιχνίδι. Ολιγωρήσαμε δεχτήκαμε εύκολα γκολ και σε τέτοιο επίπεδο κοστίζει. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε» τόνισε στην αρχική τοποθέτηση, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Παρά το 3-0 που είναι βαρύ, δεν νομίζω πως η εικόνα μας ήταν για τρία γκολ, κάναμε τελικές είχαμε το δοκάρι σε ένα κρίσιμο σημείο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το ματς με την Ιαπωνία: «Χάσαμε το ένα παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα στο επόμενο. Μεγάλη επιτυχία που είναι εδώ, αλλά πρέπει να παλέψουμε και να νικήσουμε κιόλας».