Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού, σε συνεργασία με τον οργανισμό «ΛΑΜΨΗ»-Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει την αθλητική εκδήλωση: «Δρόμος Ζωής – Δρόμος Ελπίδας».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014, στις 18.30.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη και ενίσχυση του οργανισμού: «ΛΑΜΨΗ» Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, στον οποίο και θα διατεθούν όλα τα έσοδα της εκδήλωσης.

Αφετηρία του Δρόμου είναι το καφέ «Ανέμι» στη Νέα Ραιδεστό και μέσω του οικισμού Φιλοθέη, θα τερματίσει πάλι στο καφέ «Ανέμι».

Δικαίωμα συμμετοχής

Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για τους ανήλικους συμμετέχοντες μεταξύ 12 και 17 ετών είναι απαραίτητη η υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής από γονέα ή κηδεμόνα τους. 
Ανήλικοι συμμετέχοντες κάτω των 12 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους.

Διακρίσεις – έπαθλα

Καθώς η εκδήλωση δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, δε θα απονεμηθούν έπαθλα, αλλά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι οι παραπάνω με το νούμερο της απόδειξής τους θα πάρουν μέρος σε κλήρωση με πλούσια δώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης μέχρι το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 και ώρα 18:00.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:
6973320007 κ. Σπηλιοπούλου Γεωργία 2310-943396 Γραφεία Λάμψης.

Υγειονομική κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ, κατά τη διάρκεια του Δρόμου Υγείας - Δρόμου Ελπίδας, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες, να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε καρδιολογικό έλεγχο, ιδίως όσοι είναι άνω των 35 ετών.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τον κάθε συμμετέχοντα, διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους, υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης ‐ τερματισμού, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Τερματισμός

Μέτα την επιστροφή των αθλητών στο «Ανέμι» ακολουθεί πάρτι και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον Σύλλογο Λάμψη, καθώς επίσης και έκθεση με χειροποίητες κατασκευές από μαμάδες του σχολείου Ραιδεστού Γανίτη Δέσποινα, Ελευθεριάδου Ελένη, Καντζάλη Μαρία, που και αυτές με την σειρά τους θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για τον Σύλλογο Λάμψη