Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και στην κακή αμυντική λειτουργία της Εθνικής Ελλάδος σε καίρια σημεία της αναμέτρησης απέδωσε τους λόγους της ήττας στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Παναγιώτης Κονέ με δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ.


«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου και για τους συμπαίκτες μου. Είτε για αυτούς που έπαιξαν, είτε για αυτούς που έμειναν στον πάγκο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Η Κολομβία προηγήθηκε νωρίς, αλλά εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα να κάνει πολλές επεμβάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να συνεχίσουμε τις επιθέσεις και να κάνουμε φάσεις, ωστόσο από ένα κόρνερ δεχθήκαμε το γκολ. Για εμάς είναι λυπητερό γιατί προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά απέναντι σε μία καλή ομάδα», είπε αρχικά.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν την εξέλιξη του αγώνα:
«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπου δεν ήμασταν καλοί στο 100%. Γενικά ήμασταν καλοί ειδικά στην δημιουργία φάσεων. Το παιχνίδι κρίθηκε στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα. Αν μας ήθελε η μπάλα. Ήταν και η ευκαιρία του Φάνη...», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μπήκαμε για να κερδίσουμε το ματς, να κάνουμε φάσεις. Οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Σε 2-3 φάσεις δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα...».