ioannidis_tzitzikostas_01.jpg
Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Γιάννη Ιωαννίδη σχετικά με την καμπάνια τουριστικής προβολής της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό το σύνθημα «Very Macedonia».

 

Η πλευρά Ιωαννίδη εξέδωσε αρχικώς ανακοίνωση, με την οποία σημείωνε πως η ιστοσελίδα της καμπάνιας έχει ελάχιστη επισκεψιμότητα, ενώ ο αντίστοιχος λογαριασμός στο twitter έχει μόλις 42  folowers.

Απαντώντας η περιφερειακή παράταξη Τζιτζικώστα, τονίζει πως η συγκεκριμένη καμπάνια σχεδιάστηκε από επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου για την προβολή της περιοχής στο εξωτερικό και όχι για να ανταγωνιστεί ενημερωτικές ιστοσελίδες. Επιπλέον, ο κ. Τζιτζικώστας, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του ανθυποψηφίου του Γ.Ιωαννίδη, κάνει λόγο για  «μεμψίμοιρους τουρίστες της αυτοδιοίκησης». Σχολιάζοντας μάλιστα την αναφορά του κ.Ιωαννίδη ότι το σύνθημα ‘’Very Macedonia’’ είναι αμφιλεγόμενο, ο κ.Τζιτζικώστας τονίζει ότι «αν για κάποιους είναι “αμφιλεγόμενο”  να προβάλλεται διεθνώς η ελληνικότητα της Μακεδονίας ας βγουν να το δηλώσουν δημόσια και ας αφήσουν τους πολίτες να τους κρίνουν.

Από την παράταξη «Περιφέρεια - Πρωταθλήτρια» του Γιάννη Ιωαννίδη, υπήρξε ανταπάντηση: «Δέκα μοναδικοί επισκέπτες επί εννέα μήνες και 41 folowers δεν αντιστοιχούν όχι σε ενημερωτική ιστοσελίδα αλλά ούτε σε προσωπικό blog! Πολύ δε περισσότερο σε Ιστοσελίδα τουριστικής "προβολής". Γι΄ αυτό δεν απαντά τίποτε... Στο μόνο που αντιστοιχούν είναι σε μία παρατημένη ιστοσελίδα που ενώ κόστισε πολλά χρήματα σήμερα παραμένει "κρεμασμένη" στο Διαδίκτυο. Σίγουρα έχουμε χορτάσει από πολλούς! Αλλά από αυτό που έχουμε χορτάσει περισσότερο είναι από τους δήθεν και τους ακατάλληλους που ενώ ανέλαβαν μία δουλειά αποδείχθηκαν ανίκανοι (όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία) να την ολοκληρώσουν».