Από τη στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αρη έχουν ήδη ολοκληρωθεί μιας και ο στόχος της έκτης θέσης δεν κατέστη εφικτός, η διοίκηση της ΚΑΕ, αποφάσισε να ζητήσει από τον Μίλαν Μίνιτς να λύσουν την συνεργασία τους ώστε να γλυτώσει τα έξοδα του …μηνιάτικου. 

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου, ωστόσο οι δύσκολές εποχές (οικονομικά κυρίως) που βιώνει η ΚΑΕ, την έχει στρέψει προς αναζήτηση αποφυγής και του ελαχίστου εξόδου.

Ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός δεν έδειξε καμία διάθεση ώστε να βοηθήσει και την ύστατη ώρα, ενώ ο ίδιος έκανε γνωστό αμέσως μετά από επικοινωνία με μέλος της «κίτρινης» διοίκησης πως θα …εξαντλήσει και θα τηρήσει το συμβόλαιο του ως έχει, αν και έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη το τέλος της συνεργασίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ενώ ελαχιστοποιήθηκαν και οι όποιες πιθανότητες (αν υπήρχαν) για ανανέωση της συνεργασίας

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός του Αρη, βρίσκεται στο Βελιγράδι και αναμένεται να επιστρέψει στις 19 Μαίου για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα συντήρησης των παικτών.