Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, τo Reworks festival ξεκινά την προετοιμασία του για τη γιορτή της μουσικής στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβρη.

Το Pre-Reworks Event, ή αλλιώς Preworks, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαΐου στο Βlock 33 (26ης Οκτωβρίου 33) με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Στο φετινό Pre-Reworks event θα εμφανιστούν καλλιτέχνες που κέρδισαν το χειροκρότημα στο Reworks Festival περασμένων ετών, μαζί με τα πιο δυνατά ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.

Στο φετινό line up, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη οι dOP, ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα στη γαλλική σκηνή σήμερα.

Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει μετά από 10 χρόνια και ο Derrick May, ο πατέρας του Detroit techno & house, ο οποίος έχει επηρεάσει την πορεία της ηλεκτρονικής μουσικής όσο λίγοι από το 1988 έως σήμερα.

Ο Ison δε θα μπορούσε να λείπει από το καθιερωμένο του set, το οποίο έχει γίνει θεσμός. Στην καλύτερη περίοδο του, και με τους Actor One ενεργούς όσο ποτέ άλλοτε, υπόσχεται ακόμη μια δυναμική εμφάνιση.

Για πρώτη φορά επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και μια ελληνίδα καλλιτέχνιδα που ζει στο Λονδίνο και αποτελεί το νέο μέλος της Ninja Tune οικογένειας, διαμέσου της δικής της Werk discs. H Giganta θα παρουσιάσει ένα πολλά υποσχόμενο live.

Το line up κλείνουν οι Darktom & George Adi με techno ήχους.
  • Εισιτήρια: 15 ευρώ προπώληση, 18 ευρώ στο ταμείο.
  • Εισιτήρια και διαδικτυακά, από το site του tickethour.
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00