Σε μία αναμέτρηση που το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμού με κάθε κόστος, ο Ηρακλής αποδείχθηκε …αυτοκαταστροφικός μένοντας στο 1-1 στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο «Γηραιός» που είχε τον κόσμο στο πλευρό του πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό του ημίχρονο στα πλέι οφ. Προηγήθηκε στο 39΄ με τον Τσιλιανίδη αφού απώλεσε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα.
Παρόλα αυτά, ο Ηρακλής κατάφερε να μην πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης από ένα δικό του παιχνίδι, κυριολεκτικά. Δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 82′ από τον Οχάντζα ,έπειτα από τραγική συμπεριφορά της άμυνας και σπατάλησε μία ακόμη ευκαιρία για να πλησιάσει στον πόντο από την δεύτερη θέση.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κοντέων, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Σκόρτσα (63′ Παληγεώργος), Σιατραβάνης (78′ Κουρούπης), Ζάχορα (73′ Χιονίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Aθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζάνης, Μπακομήτρος (75′ Οχάντζα), Καλαϊτζίδης (55΄ Βιγιαρέχο), Γκεμίσης, Πατσατζογλου Β., Μπουμάλ, Μπαγκουιντί, Σταμάτης (41΄ Τσούτσης), Πατσατζόγλου Χ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Aθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Ελευθερίου, Απτόσογλου (Αθηνών)