Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαΐου στις 9 το βράδυ, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «I LOVE U», στο πλαίσιο των Θεατρικών Συναντήσεων.


Πρόκειται για μια αφιερωματική παράσταση στη συγγραφέα Λούλα Αναγνωστάκη, που συνθέτει επί σκηνής έξι έργα της («Σ' εσάς που μ' ακούτε», «Αντόνιο ή το μήνυμα», «Η πόλη», «Διαμάντια και μπλουζ», «Ο ήχος του όπλου» και ολόκληρο το έργο «Ο ουρανός κατακόκκινος»), τα οποία εμπνεύστηκε, σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε μουσικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.  

Η Ελένη Ουζουνίδου θα μας ταξιδέψει μέσα από τα αποσπάσματα έργων της μεγάλης συγγραφέως, ερμηνεύοντας πολλούς διαφορετικούς και αντικρουόμενους ρόλους. 
Έξι διαφορετικές γυναίκες που ταλαντεύονται ανάμεσα στην παραίτηση και την ελπίδα που στη βάση τους έχουν όλες ένα παράπονο. Την αδικία, την ευθύνη που τους αποδόθηκε και την ισοπέδωση από το «μέσο όρο» που ήθελε να τις απορροφήσει. 
Κάποιες από τις γυναίκες υποτάχθηκαν στη μοίρα τους, κάποιες αντιστάθηκαν και κάποιες πολέμησαν σθεναρά. Παράλληλα, η μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη δίνει ζωή στην παράσταση και συνδέει τα κείμενα δίνοντας την αίσθηση του όλου αλλά ταυτόχρονα οριοθετώντας τα.

Συντελεστές παράστασης
Σύνθεση κειμένων: Σταμάτης Κραουνάκης - Αλεξάνδρα Παντελάκη με την συνεργασία της συγγραφέως
Σκηνοθεσία -μουσική σύνθεση και συνοδεία στο πιάνο : Σταμάτης Κραουνάκης
Φωτισμοί : Δημήτρης Στίγκας
Στο ρόλο του Μιχάλη στο έργο «Ο ήχος του όπλου» ο Χρήστος Γεροντίδης

Πληροφορίες
Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», Μεταμορφώσεως 7-9, Καλαμαριά.
Έναρξη παραστάσεων: 9 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 12 €, μειωμένο (φοιτητών, ανέργων κ.λπ.) 8 €.
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 
πρωί 11-2: τηλ. 2310.860708 & 2310.458591, απόγευμα 6-9: τηλ. 2310.458591