Ο τελικός ποδοσφαιρού και το final four μπάσκετ στα ενδοπανεστημιακά πρωταθλήματα του Αριστοτελείου θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

O τελικός ποδοσφαίρου του εσωτερικού πρωταθλήματος του Α.Π.Θ. θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαΐου 2013 και ώρα 18.30, στο γήπεδο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:
  • 18:30 Τελικός: Φοιτητές Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – Φοιτητές Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
  • 20:05 Απονομή κυπέλου. Απονομές μεταλλίων και τιμητικών διακρίσεων.
Θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια στις δύο ομάδες, κύπελλο πρωταθλητή και τιμητικές διακρίσεις: στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, στον καλύτερο παίχτη του τελικού. Επιπλέον, θα δοθεί το βραβείο “Fair Play” του πρωταθλήματος και θα τιμηθούν οι φοιτητές Μανώλης Μαστοράκης και Ηλίας Λυμπίκης για τη μακρόχρονη συμμετοχή και προσφορά τους στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Α.Π.Θ.

Παράλληλα, η τελική φάση του Final Four του εσωτερικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Θ. θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 20 και την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης στο γήπεδο “Νίκος Γκάλης”.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 20 Μαΐου 2014
  • 12.00 Φοιτητές Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών – Φοιτητές Τμήματος Μαθηματικού
  • 14:00 Φοιτητές Τμήματος Κτηνιατρικής – Φοιτητές Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014
  • 12.00 Μικρός Τελικός
  • 14.00 Τελικός
  • 15:30 Απονομή κυπέλου. Απονομές μεταλλίων και τιμητικών διακρίσεων. Θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής σε όλες τις ομάδες, μετάλλια στις 3 πρώτες θέσεις, κύπελλο πρωταθλητή και τιμητικές διακρίσεις στον πρώτο σκόρερ του final four και στον καλύτερο παίχτη του τουρνουά.
Αμφότερες οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Επιτροπή Εποπτείας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ.