trofima_01.jpg
Το EY Club με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας κινητοποιεί συμπολίτες και φορείς, προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα που θα προσφερθούν στις μητέρες πολύτεκνων οικογενειών με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

 

Η δράση αλληλεγγύης που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του ΣΚΑΪ και του Συνεταιρισμού TAXI WAY, περιλαμβάνει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Πολύτεκνη Μητέρα και άρχισε από τη Δευτέρα 5 Μαίου με κορύφωση την Κυριακή 11 Μαίου 2014, όπου το γεγονός της προσφοράς μετατρέπεται σε εκδήλωση με παράλληλες δραστηριότητες από τις 10πμ κι έως τις 8μμ.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 11 Μαίου 2014 «Ημέρα της Μητέρας», όλη η πόλη «περνά» από το περίπτερο του ΕΥ CLUB στην ανθοέκθεση (μέσα στη ΔΕΘ) προκειμένου να συμμετάσχει στη σημαντική πρωτοβουλία, προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί. Οι οργανωτές συγκεντρώνουν τα απαραίτητα είδη που χρειάζεται μια πολυμελής οικογένεια: είδη διατροφής που διατηρούνται εκτός ψυγείου και είδη ένδυσης .

Η προσπάθεια αυτή θα πλαισιωθεί με την προσφορά μέσω κλήρωσης 100 ΔΩΡΕΑΝ Καρτών Υγείας EY KIDS.