Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο (18:00, ΟΤΕSPORT).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε τους Τσιλιανίδη και Σκόρτσα στην αποστολή, καθώς αμφότεροι ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα κανονικά και δίχως ενοχλήσεις, αποδεικνύοντας πως έχουν ξεπεράσει απόλυτα τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν τα τελευταία 24ώρα. 

Αντίθετα, εκτός μάχης έμειναν οι ανέτοιμοι Τάι και Μπάμπα, ο κλινήρης Κηπουρός αλλά και οι τιμωρημένοι Πουρτουλίδης και Κοντέων.

Η αποστολή θα καταλύσει σήμερα στο ξενοδοχείο, προκειμένου να εγκλιματιστούν άπαντες εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης, καθώς ο «Γηραιός» δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες.

Στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Παπαδόπουλος χθες μετά το τέλος της προπόνησης, μετέχουν οι: Χουάντερσον, Κολίτσης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρούπης, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Ιντζόγλου, Λίμα, Σαράφογλου, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Χιονίδης, Ζάχορα, Σκόρτσα, Σιατραβάνης, Παληγεώργος, Αποστολίδης.