Σε δηλώσεις στη ραδιοφωνική συχνότητα «Αθλητικό Metropolis 95,5» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» προέβη ο Κώστας Σταφυλίδης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Λεβερκούζεν, αναφέρθηκε τόσο στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη όσο και για τις φιλοδοξίες που έχει για το μέλλον, ενώ υπογράμμισε, όντας απόλυτος βέβαιος, πως ο ΠΑΟΚ θα καταλάβει την πρωτιά στα πλέι-οφ. 
Αρχικά ο ακραίος αμυντικός αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά, λέγοντας: «Αγωνιστικά ήταν μία πολύ καλή χρονιά για μένα, από τη στιγμή που ουσιαστικά δεν αγωνίστηκα καθόλου. Ήταν όμως ένα μάθημα για να καταλάβω πως σκέφτονται στη Γερμανία και πως πρέπει να δουλέψω. Φυσικά έκανα και εγώ κάποια λάθη στην αρχή, αλλά έγιναν και κάποια λάθη με μένα. Ήμουν ο μόνος που δεν πήρε ευκαιρίες, δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί. Τι να πω, ίσως έχουν δίκιο, ίσως έχουν άδικο. Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι καλύτερη», τόνισε και συμπλήρωσε εν συνεχεία: «Κατά την προσωπική μου άποψη, η Μπουντεσλίγκα και η Πρέμιερ Λιγκ είναι τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Μακάρι να μείνω στην Μπουντεσλίγκα όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Το όνειρό μου πάντως, είναι να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ.
Αν ερχόταν κάποια πρόταση από εκεί, θα την σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Κάθε ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται όσο θέλει και δεν παίρνει ευκαιρίες, πεισμώνει και θέλει να αποδείξει πως τον έχουν αδικήσει. Αυτό θα κάνω τη νέα χρονιά και δεν πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρω».

«Με τον Γεωργιάδη, την καλύτερη μπάλα ο ΠΑΟΚ»

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, ο ίδιος τόνισε: «Εντάξει, είναι λίγο δύσκολο να πω κάτι γι΄ αυτό το θέμα τη συγκεκριμένη στιγμή. Θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στο εξωτερικό, αυτό είναι σίγουρο. Αν δεν θα έχω αυτή τη δυνατότητα, θα σκεφτώ σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα. Δεν θα ήμουν αρνητικός να επιστρέψω στην Ελλάδα. Θα το σκεφτόμουν, αλλά πρώτος στόχος μου είναι να μείνω στο εξωτερικό».

Κλείνοντας, ο Κώστα Σταφυλίδης, πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ πέρασε δύο πολύ δύσκολους μήνες. Υπήρξε ο χαμένος τελικός, ακούστηκαν πολλά. Η ομάδα έχει όμως δείξει χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Γεωργιάδη, όταν του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα το κάνει και με πολύ καλά αποτελέσματα. Όπως και πέρσι, που η ομάδα τερμάτισε πρώτη στα πλέι οφ. Θεωρώ επίσης πως με τον κ. Γεωργιάδη η ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τουλάχιστον 1-2 αυτοματισμούς, που με άλλους προπονητές δεν βλέπαμε. Απομένουν ακόμα δύο παιχνίδι και είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να τα καταφέρει με δύο νίκες. Προσωπικά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».