ierissos_synavlia_20130526_03.jpg
Η εξαγγελία της Χρυσής Αυγής, ότι θα παρουσιάσει τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης “Ελληνική Αυγή” στην Ιερισσό, λειτουργεί ως θρυαλλίδα σε μια περιοχή όπου λίγο θέλει για να ξαναβγούν όλοι στους δρομους…

«Εμείς, οι άνθρωποι που παλεύουμε για τη ζωή μας, δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ στυγνούς δολοφόνους, που με δηλώσεις και πράξεις τους, στηρίζουν και στηρίζονται από το κεφάλαιο. Η αντίσταση του Κινήματος είναι μαζική και γενική απέναντι σε οτιδήποτε στρέφεται κατά της ζωής και της ελευθερίας, απέναντι σε όσους καταπατούν το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, απέναντι σε όσους σπέρνουν τον φόβο για να καμωθούν τους δυνατούς», τονίζεται σε ανακοίνωση του Συντονιστικού Ιερισσού και της Επιτροπής Αγώνα Μ. Παναγιάς Ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού.

Μάλιστα, τα μέλη του Συντονιστικού προειδοποιούν σε… πολεμικό τόνο: «Για άλλη μια φορά θα διώξουμε άλλον έναν συστημικό δολοφόνο από την περιοχή μας και θα δηλώσουμε ότι όσοι προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν αυτό που θα πετυχαίνουν είναι να ενδυναμώνουν την αποφασιστικότητά μας».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η αστυνομία, για άλλη μια φορά, βρίσκεται επί ποδός πολέμου, στην Ιερισσό…