Στην έλλειψη συγκέντρωσης τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι απέδωσε τους λόγους της ήττας του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ο τεχνικός του, Σούλης Μαρκόπουλος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα απόλυτα δίκαιη τη νίκη του Πανιωνίου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον κόουτς για τη νίκη. Ήταν αποφασιστικοί στο παιχνίδι, κάτι που δεν κάναμε εμείς. Δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι όπως τα πρώτα ματς στην επίθεση από εκεί και πέρα και η άμυνά μας δεν ήταν όπως άλλες φορές.
Έχουμε το επόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη όπου θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα αυτού».


ΚΑΛΛΕΣ: «ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ»


Από την πλευρά του ο Νίκος Καλλές συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη του. Είχε διάθεση περισσότερη από μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είναι δίκαιη η νίκη του. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε παρότι είχαμε πει να παίξουμε καλύτερα και αφού γνωρίζαμε ότι δεν είχε τελειώσει τίποτα. Έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την σειρά στη Θεσσαλονίκη κι αυτό πρέπει να κάνουμε».