ekloges_dimotikes_perifereiakes_20140518_01.jpg
Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν, ήδη, στο δήμο Αθηναίων, οι Γιώργος Καμίνης, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Γαβριήλ Σακελαρίδης, που στηρίζονται από Ελιά (ΠΑΣΟΚ), Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχα.

 

Οι υποψήφιοι δήλωσαν τα εξής: 

Το μέλλον ανήκει στις μεγάλες μητροπόλεις, δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στους Αμπελόκηπους, ο δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Καμίνης. Είπε επίσης, πως με την καθολική τους συμμετοχή, οι πολίτες σήμερα ψηφίζουν για την αξιοπρέπεια, το σχέδιο και την προοπτική της Αθήνας.

Σε αυτή την όμορφη μέρα, οι πολίτες αποφασίζουν να θέσουν τέρμα στην κατάληψη και να βάλουν φραγμό στην αναρχία, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 43ο εκλογικό διαμέρισμα. «Μπορούμε όλοι και όλες μαζί να σηκώσουμε την πόλη ψηλά», τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σήμερα, οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες, με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αλλάζουν την Αθήνα βάζουν τέλος στην εποχή της εγκατάλειψης και των έργων βιτρίνας, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Από την Κυψέλη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, δήλωσε πως η παράταξή του, δίνει τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή «για την Αθήνα της δημοκρατίας για μια Αθήνα για όλους τους πολίτες».