Συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη είχαν χθες στελέχη του Απόλλωνα Καλαμαριάς στα γραφεία της ΠΑΕ, αναφορικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου τόσο σε οικονομικό όσο και διοικητικό επίπεδο.


Ο δήμαρχος της Καλαμαριάς αποδέχτηκε την πρόταση του Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση: «Πρέπει να μείνει ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης στο τιμόνι του Απόλλωνα, αλλιώς δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό θα βοηθήσει ο Δήμος. Εμείς θα είμαστε ενεργά δίπλα στην ομάδα και μετά τις εκλογές θα γίνει νέα συνάντηση, αφού τώρα υπάρχει φόρτος εργασίας».
Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης - σύμφωνα με πληροφορίες - εκμυστηρεύτηκε στον κ.Μπακογλίδη πως παραμένει αναποφάσιστος με το εάν θα εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα και την επόμενη χρονιά, ενώ από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των «Ποντίων» επισήμαναν ότι υπάρχουν ανάγκες για οικονομική ενίσχυση. Τέλος, στη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα του... ακέφαλου Ερασιτέχνη, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζηανδρέα από την προεδρία. Στις 12 Μαΐου θα γίνει η γενική συνέλευση για την εκλογή του επόμενου επικεφαλή.


Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνάντηση πέραν του Δημάρχου Καλαμαριάς και του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων 1926 παραβρέθηκαν οι  Γιάννης Λουιζίδης(αντιπρόεδρος), Αλέξης Αλεξίου (προπονητής), Λουκάς Τσακιρίδης(πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου), Θόδωρος Κωνσταντινίδης(πρόεδρος των παλαιμάχων) και οι Αλέξανδρος Νεράντζης και Κώστας Ζώης (αμφότεροι υποψήφιοι δημοτικού σύμβουλοι).