Εφεση κατά της ποινής που της επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για όσα διαδραματίστηκαν στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, κατάθεσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την Δευτέρα στις 16.00 θα εκδικαστεί η υπόθεση της ΠΑΕ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Στον «Δικέφαλο» αισιοδοξούν  αφού δεν υπάρχει δεδικασμένο γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να μην κατακυρωθεί η ποινή.

Εάν ωστόσο η ποινή παραμείνει, θα πρέπει η Σούπερ Λίγκα να αποφασίσει από πού θα αφαιρεθούν οι βαθμοί, τη δεδομένη χρονική στιγμή που έχει κατακυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Τα σενάρια στην εξής υπόθεση, είναι δύο: Να αφαιρεθούν οι βαθμοί από τη διαδικασία των πλέι οφ ή η εφαρμογή της ποινής να ισχύσει για το επόμενο πρωτάθλημα.
           
Πέραν τούτου, αύριο θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ΠΑΕ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσουν τις προτάσεις τους, ενώ αναμένεται να συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η στάση του Δικεφάλου απέναντι στη Super League και την ΕΠΟ. Επιπλέον, πρόκειται να αποφασιστεί η πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση με θέμα την αναμόρφωση της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου»