SAIL_FOR_PINK_20140511_01Το Ολυμπιακό Μουσείο-ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, υποστήριξαν μαζί, με τον δικό τους τρόπο, για άλλη μια φορά, μια δύσκολη μάχη, αυτή τη φορά κατά του καρκίνου:

 

Συμμετείχαν σε έναν ειδικής σημασίας, ιστιοπλοϊκό αγώνα…. Έτσι, σήμερα, Κυριακή 11 Μαΐου, με σύμμαχο τον καιρό και με ούριο άνεμο... πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του συμβολικού αυτού αγώνα από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Το ξεχωριστό ''Ολυμπιακό'' σκάφος, με πλήρωμα τα μέλη του Ολυμπιακού Μουσείου, του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και τους Ολυμπιονίκες μας Βούλα Πατουλίδου, Βούλα Ζυγούρη, Αλέξη Νικολαίδη, Όθωνα Μοσχίδη, Φωτεινή Βαβάτση, Ευαγγελία Ψάρρα, Καλλιόπη Ουζούνη και κυβερνήτες την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Θ. Άκη Τσαλίκη, και τη Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου-ΟΠΑΠ Κυριακή Ουδατζή, έπλευσε στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, δίνοντας με πρωτότυπο τρόπο το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, εάν διαγνωστεί έγκαιρα!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» οργάνωσε στο πλαίσιο της εκστρατείας “SAIL FOR PINK”, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας Thessaloniki 2014 και με τη συμμετοχή όλων των ναυταθλητικών ομίλων της πόλης, έναν συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα, καθώς και πολλές παράλληλες δράσεις στη στεριά, στον χώρο του Λευκού Πύργου, με δρώμενα από πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία. Το Ολυμπιακό Μουσείο, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, στήριξε την προσπάθεια.