78η ΔΕΘ ΟΜΙΛΙΑ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης.

 

Αφορμή, οι δηλώσεις του κ.Σαμαρά για την ανάγκη σταθερότητας της χώρας.

Ο κ.Καμμένος ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί περιοδεία σε γειτονιές της Αθήνας, και επισκέφθηκε το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στο κέντρο της πρωτεύουσας, έκανε λόγο για «σταθερότητα σε μια σχέση συνενοχής σε μια συμμορία που θέλει να κυβερνά τον τόπο».

Κατηγόρησε επίσης του κ.Σαμαρά ότι «συγκαλύπτει τα όργια των κυβερνήσεων Παπανδρέου και τον συνέταιρό του τον κ.Βενιζέλο» και παρέπεμψε στις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν, ενώ επανέλαβε την θέση του για «τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος» το 2009.

«Ο κ. Σαμαράς μιλάει για σταθερότητα. Το μόνο σταθερό είναι η αύξηση των 2.100.000 ανέργων, των τριών εκατομμυρίων ανασφάλιστων, των έξι χιλιάδων Ελλήνων που αυτοκτόνησαν» είπε ο κ.Καμμένος και πρόσθεσε: «Η σταθερότητα του πρωθυπουργού είναι ότι παραμένει σταθερός στο να συγκαλύπτει τα όργια που έκαναν οι κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και τον ίδιο το συνέταιρό του, τον κ. Βενιζέλο. Είναι πράγματι σταθερός ακόμα και όταν ο Στρος Καν αποκαλύπτει ότι ο μηχανισμός στήριξης είχε στηθεί πριν από το 2009, πριν αποκαλύψει δηλαδή η Ζωή Γεωργαντά την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων».