Με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του «απέδρασε» από την πρωτεύουσα ο ΠΑΟΚ, αποσπώντας πολύτιμο 1-1 από τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της «Λεωφόρου» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.



 Ο «Δικέφαλος» παρότι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην αποδοση του αλλά και αρκετά νεκρά διαστήματα, έχασε τεράστια ευκαιρία στο 13΄ με τον Βούκιτς για να ανοίξει το σκορ. Οι παίκτες του Αναστασίου εν συνέχεια βρήκαν ρυθμό και άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με σουτ του Πέτρις, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Γλύκου (προηγήθηκε κεφαλιά στο δοκάρι από τον Σίλντενφελντ) αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα. 
Στην επανάληψη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ βλέποντας τους «πράσινους» να οπισθοχωρούν (μετά το 70΄) - θέλοντας προφανώς να διαφυλλάξουν το υπέρ τους προβάδισμα - πήρε το ρίσκο να παίξει με τρεις επιθετικούς κι εν τέλει δικαιώθηκε στο 84' όταν ένας πρώην «πράσινος», ο Σαλπιγγίδης που μάλιστα αποθεώθηκε κατά την είσοδο του στην αναμέτρηση, έφερε το ματς στα ίσια..
Το τελικό σφύριγμα του Παππά βρήκε τον ΠΑΟΚ να φεύγει από το «Απ. Νικολαϊδης» με το "χρυσό" βαθμό της ισοπαλίας και να αισιοδοξεί για την πρωτιά στα πλέι οφ. 
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Πράνιτς, Ζέκα, Μέντες (81' Κλωναρίδης), Πέτριτς (54' Ατζαγκούν), Μπεργκ, Καρέλης (62' Λαγός).
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Λίνο (86΄ Τζαβέλας), Κάτσε, Λάζαρ (59΄ Σαλπιγγίδης), Νάτχο, Στοχ, Βούκιτς (68΄ Κουλούρης), Αθανασιάδης.
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Χρ. Μπαλτάς (Αχαϊας), Ηλ. Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Τέταρτος: Ιωάννης Τοπούζης (Θράκης)