Ο Ηρακλής φιλοξενεί αύριο τον Ολυμπιακό Βόλου στις 18:00 στο Καυτανζόγλειο, σε μια αναμέτρηση δίχως αύριο.

Ο «Γηραιός» έπειτα από τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες (Ηρ. Ψαχνών, ΑΟΧ και Αιγινιακό) βρίσκεται στο -3 από την τρίτη θέση και στο -5 από τις θέσεις της απευθείας ανόδου. Ετσι πλέον αναζητά τη νίκη και μόνο, ώστε να μείνει ζωντανός στην «υπόθεση» άνοδος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση στους τιμωρημένους Χουάντερσον και Πουρτουλίδη αλλά και στους τραυματίες Ζάχορα και Σιατραβάνη.

Πιθανή ενδεκάδα:

Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Παπαστεργιανός, Κοντέων, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Λίμα, Τάι, Σκόρτσα (Χιονίδης), Τσιλιανίδης και Ματσούκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του «Γηραιού» καλούνται να ξορκίσουν και την «κατάρα» που τους καταδιώκει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς δεν έχουν καταφέρει να τον νικήσουν σε σύνολο επτά αναμετρήσεων (εντός – εκτός), από την περίοδο 2010-11.

Τέλος, παρά την επιστολή που απέστειλε η ΠΑΕ Ηρακλής στην ΚΕΔ για την αντικατάσταση του Πέτρου Μάνταλου από τον αυριανό αγώνα λόγω της υπόθεσης «Coriopolis» όπου ο διαιτητής του συνδέσμου Καβάλας φέρεται να είναι εμπλεκόμενος, κάτι τέτοιο δεν κατέστει εφικτό.