Παρότι δεν βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα, επιστρατεύτηκε νωρίς από τον παγκο (5΄) για να αγωνιστεί ως παρτενέρ του Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Κατσουράνης προέβη σε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Περιστέρι, σχολιάζοντας τόσο το αποτέλεσμα όσο και την εμφάνιση του Λίνο.

Ερωτηθείς για τις συχνές ανατροπές του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Είναι καλό και κακό. Έχουμε τα ψυχικά αποθέματα, αλλά και το ότι μένουμε πίσω είναι πρόβλημα. Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε μέτριο πρώτο ημίχρονο και καλό δεύτερο και κερδίσαμε δίκαια. Στα πλέι οφ παίζεις έξι ματς σε δύο εβδομάδες και χρειάζονται ψυχικά αποθέματα και αντοχές. Τώρα θα πάμε με προβλήματα και στην Τρίπολη, αλλά απουσίες είχαμε παντού» τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος ενώ πρόσθεσε στη συνεχεία: «Στα πλέι οφ δείχνουμε χαρακτήρα. Σε όλα τα ματς έχουμε καλού επιπέδου απόδοση. Είναι μία δύσκολη χρονιά και πάλι με αλλαγή προπονητή, αλλά με τον κ. Γεωργιάδη γίνεται καλή δουλειά. Θα τα δώσουμε όλα και στην συνέχεια για την πρωτιά. Πρώτα να δούμε τον αγώνα της Τετάρτης και μετά του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό». 

Βέβαια, ο 34χρονος μέσος σχολίασε και την απόδοση του Λίνο σε ερώτηση που του τέθηκε, λέγοντας ότι: «Καταντάμε γραφικοί. Μόνο στην Ελλάδα ασχολούμαστε με το πόσο είναι ο καθένας. Χθες στην Ιταλία ένας σπουδαίος παίκτης σταμάτησε στα 40. Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που εκτιμούν και ξέρουν να βλέπουν ποδόσφαιρο. Για εμένα ήταν δύσκολο να επιστρέψω με τρεις προπονήσεις, αλλά με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και στάθηκα σε καλό επίπεδο».