Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της πριν από λίγο, γνωστοποίησε ότι καλεί όλους τους βουλευτές Θεσσαλονίκης να παραβρεθούν σε συγκέντρωση που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ, με αντικείμενο συζήτησης τα "καυτά" θέματα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι καλεί σε συγκέντρωση τους πολιτευτές Θεσσαλονίκης για τις 6 μ.μ. της Πέμπτης με προσωπική πρόσκληση του προέδρους της, Ζήση Βρύζα. 


Η πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ προς τους πολιτευτές που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη είναι για την Πέμπτη (15/05) στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν άμεσα τον Δικέφαλο, όπως αυτό της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, καθώς επίσης και τα εξίσου σοβαρά – και επί χρόνια λιμνάζοντα – ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό με κορυφαίο αυτό της διαφθοράς.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν και μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δείγμα της έντονης ανησυχίας της οικογένειας του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ επιζητά τη διαφάνεια και την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και επιθυμεί ν’ ακούσει τη θέση του πολιτικού συστήματος γύρω από τα «καυτά» ζητήματα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.