Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Μίντιτς, τόσο από την ήττα του Άρη στη Ρόδο, όσο κι ενόψει της συνέχειας και των πλέι οφ, όπου οι «κίτρινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τον τρόπο που έπαιξε. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι, αλλά δεν παίξαμε όπως σχεδιάσαμε στην προπόνηση. Παίξαμε  ατομικά και όχι ομαδικά όπως είχαμε πει. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα καλή στον αιφνιδιασμό, αλλά η άμυνα μας ήταν κακή. Δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και έτσι ηττηθήκαμε» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Αρη και συνέχισε: «Όλη η σεζόν ήταν έτσι για εμάς, μια επάνω και μια κάτω. Κάναμε πολλά λάθη στο τελευταίο τρίλεπτο, αλλά κι αυτό είναι ένα μάθημα για τα παιδιά, μαζεύουν εμπειρίες και μαθήματα. Επίσης θα πρέπει να μάθουν τι είναι πληροφορία στο τάιμ άουτ και μέσα στο παιχνίδι. Δεν κάναμε φάουλ στο τέλος και χάσαμε το παιχνίδι με τρίποντο στο τέλος. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που περάσαμε πολλά και δύσκολα μέσα στη χρονιά» κατέληξε ο προπονητής των «κιτρίνων».

ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ: «Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε ...ελέφαντες»

Από την άλλη ο τεχνικός του Κολοσσού απέμεινε τα εύσημα στους παίκτες του για την εικόνα που παρουσίασαν ενώ επεσήμανε πως οι ίδιοι …απάντησαν στην έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα κι ανέφερε πως ο Κολοσσός θα παραταχθεί αδιάφορος στην αναμέτρηση.
«Εμείς κληθήκαμε σήμερα να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες. Ακούστηκαν διάφορα όλη την εβδομάδα που έλεγαν πως ο Κολοσσός θα παρουσιαζόταν αδιάφορος» τόνισε αρχικά ο κόουτς του Κολοσσού και πρόσθεσε «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τη διάθεση που έδειξαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κουταλιανός.


Σε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης προέβη κι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ που παρά την πολύ καλή του απόδοση, δήλωσε απογοητευμένος με την ήττα: «Για εμάς το παιχνίδι αυτό, ήταν όλη η σεζόν. Δεν ανταποκριθήκαμε σωστά ούτε στο πρώτο αλλά ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πήραμε βεβιασμένα σουτ. Στο τέλος, δεν ακολουθήσαμε την οδηγία να κάνουμε φάουλ, δεχτήκαμε τρίποντο και το πληρώσαμε με ήττα».