Και οι ετεροδημότες μπορούν να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα για το νερό, καθώς θα στηθεί ειδική κάλπη γι'αυτούς. Εξάλλου, σήμερα στις 20.00 στο Λευκό Πύργο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για το νερό!


Η κάλπη για τους ετεροδημότες θα τοποθετηθεί στην έδρα της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης), όπου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα μπορούν να προσέρχονται και να συμμετέχουν στο δημοψήφισμα οι ετεροδημότες-κάτοικοι των 11 δήμων και χρήστες-καταναλωτές των υπηρεσιών της ΕΥΑΘ, αλλά δεν είναι γραμμένοι ψηφοφόροι των δήμων αυτών.

Οι ετεροδημότες θα μπορούν να ψηφίζουν προσκομίζοντας την ταυτότητά τους και είτε ένα λογαριασμό της ΕΥΑΘ στο όνομά τους, είτε ένα λογαριασμό άλλου οργανισμού κοινής ωφέλειας στο όνομά τους (από τον οποίο να προκύπτει η ιδιότητά τους ως κατοίκων ενός των 11 δήμων).


Η συναυλία
Σήμερα στις 20.00 στο Λευκό Πύργο πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι Δημήτρης Ζερβουδάκης, Ανδρέας Καρακότας, Γιώργος Καζατζής, Κώστας Πρατσινάκης, καθώς και πολλά συγκροτήματα τραγουδούν για το νερό, ενώ από τις 19.00 θα διεξάγονται και παιδικές δραστηριότητες με θέμα το νερό.